Portfolio

 

 

De Grunn Line

 

De Grunn line bestaat uit illustraties van A3 formaat en zijn gemaakt met pastelpotloden.

 

 

Mijn schilderijen in de hal van een woontoren te Diemen

3 Canvasschilderijen in opdracht gemaakt voor De Stijl Toren in Diemen.

Acrylschilderingen op 3D canvas van 100 bij 100, afgewerkt met glansvernis. 

 

 

 

Pasteltekeningen

Dieren: Ik vind het erg mooi om dieren te tekenen, omdat ze heel veel voor iemand betekenen. Ook als een huisdier overleden is kan ik daar aan de hand van een foto een illustratie van maken, met de mogelijkheid tot inlijsten. Een mooi aandenken. Vooral de emotie van de ontvanger vind ik onbetaalbaar. Maar ook kleurrijke dieren vind ik een fantastische uitdaging.

Gebouwen: Ik teken graag gebouwen met een geschiedenis.

 

 

Muurschilderingen

Muurschildering van 2 bij 3 meter, gemaakt met acrylverf. Echt geweldig in een kinderkamer om bij weg te dromen. Hier ben ik 3 volle dagen mee bezig geweest, 3 jaar geleden, maar hij blijft mooi. Helaas worden kinderen groot en moet deze binnenkort plaats bieden aan een wat stoerder ontwerp. Dus, hou de site in de gaten.....


Geweldige muurschildering onderaan een trap geschilderd, zodat je het idee hebt vanuit je kamer het strand op te lopen....

Vakantiegevoel!


Muurschildering van 3,5 bij 2,5 echt geweldig! Op kamer van mijn dochter die ook op de schildering te zien is. Dat is toch het meest persoonlijke wat er is....

Ook op jouw muur mogelijk aan de hand van een foto.

Buitenmuurschildering!

Gemaakt op Terschelling. De afmetingen waren 1,5 bij 2 meter, voorbehandeld met 2 beschermlagen en acrylverf! Mooi resultaat.


Canvasschildering van 100 bij 100 voor een verloskundigenpraktijk. Geweldig mooi om te hebben hangen, maar ook mooi om te gebruiken bij uitleg.

20 jaar Geleden ben ik deze praktijk gestart met mijn collega destijds, die er nog steeds werkt en zo leuk om dan dit schilderij aan haar te mogen overhandigen.

 

 

Kinderworkshops schilderen/tekenen

 

Sinds kort geef ik kinderworkshops schilderen/tekenen op basisscholen. Erg leuk om te doen, mede door de interactie en de gesprekken met de kinderen tijdens de activiteit. Door mijn positieve benadering, krijg ik kinderen van alle groepen enthousiast en werken ze allemaal met plezier. De kinderen komen uit verschillende groepen en volgen tegelijkertijd de workshop!! Reuze uitdaging om dat goed te laten verlopen.