Hoe werk ik?

 

 

Illustraties dieren of dierbaren

 

Hierbij werk ik aan de hand van een foto. We komen dan het formaat en de kleur overeen en of er een omlijsting omheen moet. Pas dan kan ik een prijsopgave doen, die gemiddeld tussen de €70 en €100 uitkomt. Soms plaats ik op de site een aanbieding, dus hou die in de gaten.

Ik maak van zowel levende als overleden huisdieren illustraties, een omlijsting laat de herinnering  aan je overleden huisdier wel beter tot zijn recht komen. Omdat hier meestal geen kennismakingsgesprek aan te pas komt, streef ik ernaar de illustratie zelf te brengen, dan kan ik aan de reactie zien of je er blij mee bent of dat er toch wat aan veranderd moet worden. 

 

 

 

Muurschilderingen en schilderingen                                                                                         

 Bij een muurschildering is ook de structuur van de muur  van invloed, meer structuur kan soms iets meer tijd nemen. Optioneel kan ik de schildering bewerken met vernis, waardoor hij beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf (licht, vocht).

Ik werk altijd met acrylverf op muren, doek en panelen. Het is snel droog en je ruikt er niks van. Ook is het na paar dagen makkelijk af te nemen met een natte doek.

Bij een muurschildering maak ik eerst de muur schoon en begin dan in grove lijnen meteen te schilderen en werk het daarna verder uit. Een schilderij op canvas of schildersdoek doe ik thuis.

Tijdens ons contact over de schildering kan ik een tijdsindicatie geven over hoe lang het proces gaat duren. De grootte is hierbij van belang en de moeilijkheidsgraad.

 

Heb je zelf al een idee wat je wil, of juist werkelijk nog geen idee? Laat het me weten, ik ben zeer benieuwd!

 

 

Bij een muurschildering :

 -         Kennismakingsgesprek en check geschiktheid muur.

 -         Eventuele voorbereiding muur als geschikte ondergrond voor acrylverf.

 -         Ontwerp en planning doorspreken.

 -         Prijs vaststellen in overleg. Prijsindicatie: De kosten van een muurschildering zijn afhankelijk van het ontwerp, de grootte en de ondergrond. Ook kijk ik hierbij naar het aantal werkuren. Prijzen beginnen bij €200,00 voor een kleine schildering (1 bij 1 meter) tot €400,00 -€600,00 voor een hele wandschildering (ongeveer breedte van 2,5-3 meter). Prijzen zijn inclusief materiaal en reiskosten.

 

Bij een schildering op canvas of schildersdoek

 -          Contact / planning kan via de mail, maar mag ook tijdens een kennismakingsgesprek.

 -          Schildering kan verstuurd, gebracht of gehaald worden.

 -          Prijs vaststellen in overleg. Ook hierbij rekening houdend met de afmeting, ongeveer overeenkomstig met de prijs voor een muurschildering. De schildering maak ik bij mij thuis. Dus naast de prijs van de schildering kunnen eventuele  verzendkosten berekend worden.

 

 

Kinderworkshops schilderen en tekenen

 

Leuk afwisselend aanbod in schilder en tekencreaties. Kinderen kunnen zo laagdrempelig kennismaken met bekende kunstschilders en materialen die daarvoor gebruikt worden. Daarnaast kunnen ze hun emoties erin kwijt en kijken wat voor talent er wel niet in zichzelf (verstopt) zit. Hieronder paar voorbeelden, waarbij ik workshops geef aan kinderen uit verschillende groepen, ....uitdaging!