Hoe werk ik?

 

 

 

Muurschilderingen en schilderingen  

 

Ik werk altijd met acrylverf op muren, doek en panelen. Het is snel droog en je ruikt er niks van. Ook is het na paar dagen makkelijk af te nemen met een natte doek. Bij een muurschildering is ook de structuur van belang wat betreft de droogtijd.

Bij een muurschildering maak ik eerst de muur schoon en begin dan in grove lijnen meteen te schilderen en werk het daarna verder uit. Optioneel kan ik de schildering bewerken met vernis, waardoor hij beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Een schilderij op canvas of schildersdoek doe ik thuis.

Tijdens ons contact over de schildering kan ik een tijdsindicatie geven over hoe lang het proces gaat duren. De grootte is hierbij van belang en de moeilijkheidsgraad.

 

Heb je zelf al een idee wat je wil, of juist werkelijk nog geen idee? Laat het me weten, ik ben zeer benieuwd!

 

 

Bij een muurschildering :

 -         Kennismakingsgesprek en check geschiktheid muur.

 -         Eventuele voorbereiding muur als geschikte ondergrond voor acrylverf.

 -         Ontwerp en planning doorspreken.

 -         Prijs vaststellen in overleg. Prijsindicatie: De kosten van een muurschildering zijn afhankelijk van het ontwerp, de grootte en de ondergrond. Ook kijk ik hierbij naar het aantal werkuren. Prijzen beginnen bij €200,00 voor een kleine schildering (1 bij 1 meter) tot €400,00 -€600,00 voor een hele wandschildering (ongeveer breedte van 2,5-3 meter). Prijzen zijn inclusief materiaal en reiskosten.

 

Bij een schildering op canvas of schildersdoek

 -          Contact / planning kan via de mail, maar mag ook tijdens een kennismakingsgesprek.

 -          Schildering kan verstuurd, gebracht of gehaald worden.

 -          Prijs vaststellen in overleg. Ook hierbij rekening houdend met de afmeting, ongeveer overeenkomstig met de prijs voor een muurschildering. De schildering maak ik bij mij thuis. Dus naast de prijs van de schildering kunnen eventuele  verzendkosten berekend worden.

 

 

Illustraties van dieren.

 

Hierbij werk ik aan de hand van een foto. Als we het formaat en de kleur overeen gekomen zijn, bespreken we of er wel of niet een omlijsting nodig is. Pas dan kan ik een prijsopgave doen, die gemiddeld tussen de €70 en €100 uitkomt. 

Ook maak ik illustraties van overleden huisdieren ter nagedachtenis.

De illustratie kan verzonden worden, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar het afleveren ervan zelf te doen, zodat ik aan de reactie kan zien of je er blij mee bent of dat er toch nog wat veranderd moet worden.

 

 

Kinderworkshops schilderen en tekenen

 

Leuk afwisselend aanbod in schilder en tekencreaties. Kinderen kunnen zo laagdrempelig kennismaken met bekende kunstschilders en materialen die daarvoor gebruikt worden. Daarnaast kunnen ze hun emoties erin kwijt en kijken wat voor talent er wel niet in zichzelf (verstopt) zit. Hieronder paar voorbeelden, waarbij ik workshops geef aan kinderen uit verschillende groepen, ....uitdaging! Ik sta ingeschreven bij Semko, kinderopvang Friesland en heb ik me voorgesteld aan andere organisaties, waardoor scholen mij via hen kunnen vinden en gebruik kunnen maken van mijn diensten.


Kinderfeestjes

 

Jouw onvergetelijke kinderfeestje waarbij je kunt schilderen en tekenen en jij het thema mag kiezen!

Het kan gewoon op schildersdoek, maar ook op andere materialen. Geef maar aan wat jij wil en ik ga kijken hoe dat te realiseren.

Maximaal 10 kinderen, in mijn atelier of bij jou thuis!! Alles kan!!